Aixetes Roca oferta

Lampistes a tota Barcelona

mòbil de lampistes

Oferta preu aixeta de cuina

Aquest mes oferim: canviar aixeta de cuina canella alta giratòria marca Roca modelo Victoria €119,00 més IVA (el preu inclou aixeta i mà d'obra en dies i horari laborables). Amb cinc anys de garantia oferit per el fabricant.

Envieu un WhatsApp

La nostra política és fer cada treball amb els "millors materials", l'hi expliquem cada arranjament que farem, és amb la finalitat que sigui definitiu ( que tingui una llarga durada ) sent el mateix import en mà d'obra i obtenint una durabilitat molt major, a la llarga resulta mes econòmic. Per aquesta raó recomanem la marca Roca en aixeteria, que ens brinda una bona relació qualitat preu i major durabilitat que altres marques, no obstant això si vostè vol una mica de disseny, podem aconseguir-li altres marques sempre que vostè hagi escollit prèviament el model desitjat. Si prefereix comprar-ho o ja ho té, garantirem la correcta col·locació.

La recomanació d'usar aixeteria de marques reconegudes i fabricat a Europa és que han d'ajustar-se a les normes de fabricació de la Comunitat Econòmica Europea, que és una de les més exigents i assegurar-nos que tinguin recanvis originals per si amb el temps fa falta, d'aquesta manera amb una petita peça, solucionem el problema i repararíem la nostra aixeta i no fa falta comprar un de nou.

Aixetes: dutxa banyera, bidet, lavabo, rentadora i rentaplats.

Lampisteria:

Lampisteria especialitzada en fugides d'aigua i desembussos, en L'Eixample, Gracia, Sarrià, tota Barcelona i província

Lampista urgències 24 hores

aixetes Roca

Consulti altres models i preus

Códic bidi de lampistes.com