Aixetes a BCN

Aixetes Roca oferta

Lampistes a tota Barcelona

mòbil de lampistes

Oferta aixeta de cuina

aixetes RocaOferta del mes: canvi d'aixeta de cuina canella alta giratòria marca Roca model Victoria, oferta amb 10 per cent de descompte en el preu de l'aixeta i de la mà d'obra en dies i horari laborables. Les aixetes Roca tenen 5 anys de garantia donada pel fabricant.

La nostra política és fer cada treball amb els "millors materials", l'hi expliquem cada arranjament que farem, és amb la finalitat que sigui definitiu ( que tingui una llarga durada ) sent el mateix import en mà d'obra i obtenint una durabilitat molt major, a la llarga resulta mes econòmic. Per aquesta raó recomanem la marca Roca en aixeteria, que ens brinda una bona relació qualitat preu i major durabilitat que altres marques, no obstant això si vostè vol una mica de disseny, podem aconseguir-li altres marques sempre que vostè hagi escollit prèviament el model desitjat. Si prefereix comprar-ho o ja ho té, garantirem la correcta col·locació.

➡️ LAMPISTES➡️ ELECTRICISTA

Aixetes: dutxa banyera, bidet, lavabo, rentadora i rentaplats.

La recomanació d'usar aixeteria de marques reconegudes i fabricat a Europa és que han d'ajustar-se a les normes de fabricació de la Comunitat Econòmica Europea, que és una de les més exigents i assegurar-nos que tinguin recanvis originals per si amb el temps fa falta, d'aquesta manera amb una petita peça, solucionem el problema i repararíem la nostra aixeta i no fa falta comprar un de nou.

Consulti altres models i preus

Lampisteria:

Lampisteria especialitzada en fugides d'aigua i desembussos, en L'Eixample, Gracia, Sarrià, tota Barcelona i província

Whatsapp